Ervaringen: Vingerreflexologie / Astrologie / Reiki / Familie-opstellingen

Ingezonden onder acroniem: PTB te Bergen op Zoom op 24 april 2014

De door Henriette gebruikte psychologische benadering van mijn sterrenbeeld liet opeens alle stukjes van de puzzel bij elkaar passen. Opeens begrijp ik waarom ik scherp waarneem en waarom dit een soort levensbehoefte is. Nu krijgt mijn vrij sterke gevoeligheid (ik noem het extra sterke antenne voor prikkels) ook een plekje en kan ik er makkelijker mee leven. Zo begrijp ik ook mijn behoefte aan bepaalde kleuren (energielevels) veel beter en waarom ik maar zo moeilijk onder een baas functioneer.

Een andere waardevol gebleken vaardigheid van Henriette is haar reiki gaven. Om de een of andere reden heb ik opeens weer veel klachten van mijn artrose aan mijn knie. Mijn specialist kon me niet echt helpen maar ik ervaar de reiki behandeling van Henriette als zeer pijnverlichtend. Door haar gerichte behandeling wordt mijn knie opeens weldadig warm. Heerlijk en de pijn wordt gelijk een stuk minder.

Verder kreeg ik onlangs Vingerreflexologie instructies waarmee het aangroeien van nieuw kraakbeen bevorderd wordt. Ik heb goede hoop dat mijn probleem hiermee na een poosje zal verdwijnen. Ik hoef mijn onderbewustzijn alleen een handje te helpen door celaanmaak te visualiseren. Ik stel me voor dat dit gebeurt onder een witgele verwarmende gloed en een zachtstromende meanederend beekje dat mijn stamcellen daar brengt waar ze nodig zijn


Aanbeveling Henriette Szirmai – donderdag 22 mei 2014- 09:56

Ik heb lang gerookt. Van 1970 af. Vaak gedacht aan stoppen. Eindelijk op 1 oktober 1994 lukte dat definitief. Vanaf dat moment hield ik altijd wel een hoest over, ondanks dat het bijna 20 jaar geleden was dat ik met roken stopte.

De huisarts constateerde in 2012 een vorm van COPD en schreef me uiteindelijk het middel Seretide voor. Een inhalatiedisk. Dat hielp een tijdje, maar het voelde onaangenaam, dingen in je longen inhaleren die een laagje bescherming maken. En op een bepaald moment hielp het middel niet meer.

Ik ontmoette Henriette Szirmai ergens in 2012. Later vertelde ze vol trots dat ze op een bepaald moment een intensieve training volgde in vingerreflexologie. Nou ben ik nogal sceptisch van aard, maar heb haar aanbod om me vanuit die kennis te helpen graag aangenomen .De werkwijze van Henriette spreekt me heel erg aan. Ze tovert niet en tovert niks voor.

Ze zoekt naar de bron van de problemen en geeft een aantal instrumenten die je lichaam in staat stellen om zichzelf te beschermen en te genezen.

Haar benadering en haar stem geven je het vertrouwen dat je dingen zelf op kan lossen. Dat je je lichaam tot genezing en versterking kan aanzetten. Niet wat ZIJ doet lost het op maar wat ze je leert ZELF te doen.

Ik kan de werkwijze van Henriette aan iedereen aanbevelen.

Haar stem en benadering stimuleert je. Enne . Ze is niet alleen bekend met vingerreflexologie.

Ze heeft allerlei bijzondere kennis en ervaring om te helpen, te coachen en te stimuleren en ze zet met overtuigingskracht al haar vaardigheden in om je te steunen en je dingen weer in eigen hand te kunnen nemen.

Vriendelijke groet,

Henk Haarhuis – Breda

 

2 thoughts on “Ervaringen: Vingerreflexologie / Astrologie / Reiki / Familie-opstellingen

  1. Dank voor al jullie lieve mailtjes btreffende mijn nieuwe site. Er wordt nog steeds aan gewerkt om nog meer info te vermelden. Zo komen er nog: een agenda, links naar collega’s etc. Maar de opzet is er! En blij dat ik ben! Dankzij Jeroen en Umit, die er tot diep in de nacht aan hebben gewerkt.

  2. Na een vingerreflex behandeling voor haar artrose mailde A.H. Te Hoofddorp het volgende:

    Wat bijzonder is : na de vingerreflexologie zijn mijn handen dunner geworden.
    En ik heb er veel minder pijn in.
    Je “ prikte” direct op de juiste plek : het dragen van ervaringen uit het verleden,
    dat heb ik dan ook echt los gelaten.

Comments are closed.