Vingerreflexologie

Het Immuunsysteem als leidraad

Vingerreflexologie houdt zich bezig met het opsporen van belemmerende emoties. Klachten zoals depressiviteit, burn-out, nek-schouder- of rugklachten, allergeen, maag-buikklachten, chronische pijnklachten, zoals reumatische artritits, fybromyalgie of diabetes kunnen hierdoor zijn ontstaan.

Door vast te stellen aan de vingers op welk moment in jouw leven deze klachten zijn ontstaan, kan een vingerreflexoloog door bepaalde massages aan de vingers en het sturen van positieve informatie aan ons onbewuste, het immuunsysteem versterken.

Door jarenlange verzwakking van dit systeem konden aanvallen van bacterien of virussen, slijtages, psychische klachten of andere zaken waardoor men zich niet goed in zijn vel voelt, plaatsvinden. Met vingerreflexologie kan al in 1 tot sessies snelle doeltreffende hulp worden geboden en veranderingen worden bewerkstelligd. Dit werkt waar jarenlange fysiotherapie, terugkomende pijnklachten, negatieve gevoelens geen hulp hebben geboden.

Mijn ervaringen met mensen met astmatische bronchitis, knieblessures, depressiviteit zijn geweldig. Vingerreflexologie biedt snelle hulp bij onbalans tussen lichaam en geest.

Vingerreflexologie is ontdekt door Rudi Overstegen (www.dactyologie.nl). Op dit moment zijn er 35 coaches opgeleid om deze snelle behandelmethode uit te dragen. Je kunt op zijn site gratis een E-book downloaden om kennis te maken met vingerreflexologie (dactyologie). Er is altijd een vingerreflexoloog bij jou in de buurt.

Door regelmatige nieuwe trainingen te volgen bij Rudi blijven we op de hoogte van de nieuwste ruudtechnieken, zodat wij ook binnenkort in staat zijn om mensen met dwarslaesies, kanker en lastig te behandelen chronische ziekten, te kunnen helpen.